Lidingö Tjejlopp avklarat med bravur!

Dålig uppladdning (dålig mat och mycket onyttigt två dagar och kvällar i rad, lite sömn, lite dricka, ingen ”nummer två” -ursäkta- på ett par dagar), kallt och blåsigt, inte alls laddad, hostig, ont i höften, lite för hungrig. Nej, förutsättningarna inför dagens sista gren i Tjejklassikern, Lidingö Tjejlopp, var inte alls på topp. Men när man står där på startlinjen så händer något i kroppen. Man fylls av adrenalin och vilja.

Jag har aldrig sprungit Lidingöloppet eller Lidingö Tjejlopp förut. Det var bara terräng, mycket uppför och nerför. En del stenar och stockar, smala vägar vilket gjorde det ganska trångt i början. Jag hade ingen aning om hur banan såg ut, hade inte läst på alls.

Jag tog det ganska lugnt i början. Jag höll som vanligt faktiskt ett jämnt tempo hela loppet. Kroppen kändes faktiskt ganska stark trots dåliga förutsättningar. Det var härlig stämning längs banan. Mycket folk ute som hejade på och applåderade. Det fick en att ta i lite extra!

Och det gick hur bra som helst. Jag hade hoppats på att hamna runt 46-47 minuter och jag sprang på 46:04!!! Hamnade på en 65:e plats!!! Helt otroligt!!! Vad säger ni om det?!?!?! Hade kunnat springa någon eller ett par minuter snabbare också. Vågade som vanligt inte stå på fullt ut. Men jag är nöjd, mer än nöjd! Stolt och glad!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Nettan skriver:

  Duktig du är !!!!!!!!!!!!!

 2. admin skriver:

  Tack tjejen! Kram!!!

 1. september 28, 2010

  […] var inte den bästa. Kände mig ganska trött i kroppen efter loppet i söndags och träningen igår. Blir nog bra med joggvila fram till lördag. Är ändå ganska pepp inför […]

 2. oktober 1, 2010

  […] kommer ett par bildbevis från Lidingö Tjejlopp som jag sprang i söndags. Glömde berätta att jag fick en silvermedalj. Det fick man om man sprang under 50 minuter och jag […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *