Kyckling/parmesan penne

Tack vare en snäll kollega fick jag ytterligare en sms-kupong på en gratis lunchrätt från Panini. Idag valde jag en pasta som jag åt till lunch. Det blev Kyckling/parmesan penne, dvs kyckling i örtkryddad parmesansås, savojkål och broccoli, allt detta ihopblandat med färsk penne och sedan toppat med stora bitar hyvlad parmesanost. Som vanligt la jag till kokta grönsaker och bönor.

Alltså, vad är det med Paninis mat?! Den är ju helt fantastiskt god!!! Den här rätten var riktigt, riktigt god! MUMS!!! MER, MER, MER!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *