Dille på bars

Jag har fått dille på bars. Perfekt att slänga i sig före träning för att få extra energi och orka ta i det lilla extra, efter träning för snabb återhämtning samt till mellanmål när magen börjar kurra och inget bättre eller godare finns att tillgå.

Idag testade jag en Reztart banana choc till mellanmål. Enligt Reztart ska denna bar ge mentalt fokus och jämn blodsockernivå. Låter ju bra! God var den också!

Nej, jag är inte sponsrad av vare sig Maxim eller Reztart ifall någon undrar.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. september 7, 2010

    […] eftermiddagsmellanmål har jag ätit många bars på sistone. Passar perfekt när man är på språng. Idag testade jag en proteindryck från […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.