Disney on Ice 2014

I fredags var barnen och deras mormor iväg och såg Disney on Ice – World of Fantasy, i Globen medan jag och Mattias var ute och roade oss med några kompisar.

Här kommer en kort recension av vad de tyckte om showen.

Välkommen till Disney on Ice

Jag och två av mina barnbarn, Filippa och Gustaf, var på Globen och såg Disney on Ice, Worlds of Fantasy, torsdagen den 3 januari. Vi fick vara med om en fartfylld show med många Disneyfavoriter på isen.

Musse Pigg, Mimmi Pigg, Kalle Anka och Långben guidade oss igenom showen. Vi fick först se en uppvisning med Blixten McQueen, Bärgarn, Sally och gänget från Bilarna. Därefter fick vi dyka ner i havet till Ariels underbara undervattensvärld. Innan pausen fick vi också följa med Tingeling och alla Disneyälvorna på magiska äventyr.

Isdansarna var riktigt proffsigaSedan fick vi se Buzz Lightyear, Woody, Jess och de andra leksakerna från Toy Story innan det var dags att ta farväl av Disney-gänget och åka hem.

Fartfyllda äventyr tog plats på isen

Showen var väldigt bra gjord och alla var riktigt proffsiga isdansare. Dock var storyn något trög och lite av ett sömnpiller. Men kul att komma iväg och även om showen i sig inte var någon höjdare var det kul att göra något ihop!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *