Favoritmaten

Gustaf mumsar tacos för glatta livet!

Sista dagen på jullovet för oss alla. Självklart ”firade” vi detta med att vi valde att äta favoriträtten till middag. Barnen valde, surprise surprise, tacos!!! Tror inte de är ensamma om att ha tacos som favoritmat. De åt för glatta livet! Tror deras magar stod åt alla håll efter den festen!

Filippa äter med lite mer finess!

Jag och Mattias valde hämtmat från bästa thai-restaurangen här i området. Som vanligt blev det phad thai kyckling. Vi kör på säkra kort. Hur gott som helst! Jag kommer nog aldrig att tröttna!

Phad thai kyckling från bästa thaien!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Fröken M skriver:

  Tack för peppande ord vännen !
  Det är faktiskt sant – och jag orkar faktiskt inte gå och låtsas som om allt är bra hela tiden. Därför försöker jag göra sånt som jag blir glad av, och har spenderat en hel del tid på gymmet med mina vänner på sistone. Även killarna gör mig såklart gladare, men då är det myspys med lite godsaker som gäller !!

  Va gott – jag älskar både tacos och thai !
  Idag blev det hemlagade piroger här för första men absolut inte sista gången !! 🙂

  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *