Badminton-premiär

Badminton premiär för barnenInnan vi fick barn spelade jag och Mattias badminton ganska ofta. Ingen av oss är vidare bra, men det är en rolig och fartfylld sport som är kul att utöva då och då. Perfekt när man vill ha roligt tillsammans med någon eller några och samtidigt röra på sig och få motion.

Gustaf servar

Våra barn har aldrig spelat badminton och idag hyrde vi en bana och for iväg till den lokala badmintonhallen. I början gick det knökigt för barnen och det klagades en del och på någon kom en liten tår i ögat. Men efter ett tag släppte det och de blev bättre och bättre och vi fick till ett bra spel till slut med lite längre bollsessioner. Det bästa av allt var att barnen tyckte det var jätteroligt så vi har redan bokat en bana till imorgon och kör en favorit i repris!

Filippa in action

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Vad roligt att sporta tillsammans 🙂 Jag älskade badminton när jag gick i skolan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *