Dr Organics anti-aging krämer

Dr Organics anti-aging krämer

Dr Organics anti-aging krämer

Jag är ingen ungdom längre, bara att inse. Fyller 46 år i sommar. Har absolut ingen åldersnoja. Är nöjd över vad jag åstadkommit i mitt liv så här långt med familj, vänner, hem och jobb. Och livet är inte slut än! Men – jag åldras och huden åldras. Hoppas dock på att slippa de tråkiga ålderstecknen som tex rynkor. Än så länge ser det ganska ljust ut. Och till min hjälp testar jag nu att behålla lystern hela livet med Dr Organics anti-aging krämer (produktprov).

Luktar riktigt gott!

Luktar riktigt gott!

70% av huden består av kollagen. Kollagen är ett naturligt protein som finns i kroppen och är det som gör huden fast och slät. Det gäller att vårda detta och Dr Organics nya anti-aging krämer innehåller därför ett prokollagenkomplex som innehåller biotin och hyaluronsyra. Krämen lindrar hudirritation, minskar rodnader, ger fukt, en jämnare mjuk hud och minskade rynkor.

Pro Collagen Plus Dragons Blood

Pro Collagen Plus Dragons Blood

Anti-aging krämerna kommer i tre olika varianter. Jag har testat Pro Collagen Plus Dragons Blood – ett reparerande och återbalanserande serum för stressad, torr och känslig hud. Lätt att dosera och lätt att smörja in. Går snabbt in i huden och lämnar en mycket skön känsla och mjuk hud. Dryg. Luktar supergott! Huruvida den minskar och motverkar rynkor eller inte låter jag vara osagt, men hoppas kan man ju!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.