En härlig altanmiddag

Igår var det lördag igen. Veckorna rullar helt enkelt på. Min första arbetsvecka efter semestern är avklarad och imorgon väntar en ny spännande vecka. Det tog några dagar att komma in i arbetslunken men i slutet av veckan var man inne i det igen.

Charkisar och ölKött, klyftpotatis, grönsaker och sås

Självklart blev det finmiddag som sig bör på lördagar. Tidigare på dagen hade vi åkt till Kötthallen och valt ut Pata Negra och goda ostar till förrätt, Entrecôte och klyftisar till huvudrätt och glass till efterrätt. Det blev öl till förrätten, vin till huvudrätten och te till desserten. Fenomenalt som vanligt!

Vädret var kanon så middagen intogs självklart ute på altanen. Snart är hösten och kylan här och då måste man sitta inne. Gäller att utnyttja varje tillfälle som ges med andra ord!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.