Run your world Stockholm

Run your world Stockholm-kit

Run your world Stockholm-kit

Ibland har man riktig tur! Jag följer Saucony Sverige på Instagram. Tycker att de har funktionella och snygga produkter till ett bra pris. De lägger dessutom ut peppande och inspirerande bilder och är roliga att följa. I slutet på april anordnades Run your world Stockholm i samband med Saucony. En del av en världsomspännande cityguide med tips av lokala profiler.

I samband med Run your world Stockholm ordnade de en liten tävling på Instagram. Man skulle tipsa om just sin favoritplats i Stockholm och motivera varför. Det kunde vara allt från trevliga träningsrundor till goda restauranger. Bäst motivering vinner. Mitt tips var Rålambshovsparken. Där finns något för alla tillfällen. Lugnet vid vattenbrynet, stora gröna öppna ytor perfekt för picknick eller social samvaro, bra löparvägar, utomhusgym, fotbollsplan, skateramper, lekpark och mycket annat. Och jag vann!

En helt fantastisk vinst!!!

En helt fantastisk vinst!!!

Idag fick jag hem vinsten. Och vilken vinst! Sauconys populära löparsko Ride ISO. En helt makalöst skön topp med snabbtorkande material. En löparkeps. Och sist men inte minst en vattenflaska från Chilly bottles. Samma funktionalitet som min grymma flaska från Glacial bottle.

Jag är överväldigad! Kanske ska man köpa sig en Triss-lott eller är det att utmana ödet?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *