Supernyttigt men superäckligt

Vilket underbart vårväder vi har här i Stockholm. Njut medans det varar. Man får extra energi och känner sig pigg av både värme och solljus! Men en extra vitamin- och nyttighetsskjuts kan vi alla behöva.

I min Loppi BlogBag Vårpepp fanns kosttillskottet Supernature Purely Greens Max Det är ett supermatkomplex speciellt sammansatt för nordiska förhållanden och innehåller massa näringsämnen som ger ytterligare energi i vardagen. Produkten innehåller supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och utvalda örter. Den bidrar med proteiner, vitaminer, mineraler, spårämnen, enzymer och antioxidanter.

Supernyttigt men inte gott!

Supernature Purely Greens Max passar oss som kräver mer och rekommenderas till vana supermatkunder och alla som tränar. Pulvret blandas helt enkelt ner i vatten, juice, smoothies, shakes eller annan kall dryck och tas på fastande mage för bästa absorption.

Det låter ju riktigt bra och i morse var det dags att ta min första shot. Tyvärr hade jag ingen kall juice hemma och hade inte tid att blanda någon smoothie. Istället hade jag ner ett par teskedar i vatten och drack det direkt på morgonen innan frukost.

Blääääää….! Smakade INTE gott! Fick tvinga i mig drycken. Nästa gång ska jag blanda med ner det i en grön smoothie eller ett glas juice. Då kommer det säkert till sin rätt. Det gör ju gott för kropp och knopp, men självklart vill jag också att det ska smaka gott.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Fröken M skriver:

    Jag har faktiskt inte vågat testa än, men jag är LIVRÄDD för nyttigheter som smakar ”mindre gott”.
    Jag får bara inte i mig det – Tyvärr ! 🙂
    KRAM

  2. Marlene skriver:

    Inte gott men ok i äppeljuice eller vaniljyoghurt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *