Dumle får ny kostym

Dumle får ny kostym

Dumle får ny kostym

En nyhet som lanseras i början på nästa år är att Dumle får ny kostym. Den klassiska Dumle-kolan får nya förpackningar och nya omslagspapper som pryds av roliga ord. I butikshyllorna kommer man istället för Dumle bland annat hitta varianterna Del Mu, El Mud, Dmule, Le Dum, Mulde och Le Mud. En sorts kylskåpspoesi helt enkelt.

Fazer Dumle-kolor i ny förpackning.

Fazer Dumle-kolor i ny förpackning.

Fazer har en tanke bakom leken med bokstäverna. Internet är fullt av visdomsord och inspirerande citat som vuxna älskar att läsa och dela. Eftersom Dumle vill att alla ska ha barnasinnet kvar har de vänt upp och ner på fenomenet. Under mottot #nevergrowup uppmuntrar Fazer alla Dumle-fans att hitta på sina egna underfundiga varianter och ordlekar. Det ordnas roliga tävlingar via Dumles Facebook-kanaler där vinsten är Play Station 4-spelkonsoler inklusive VR-paket.

Le Dum.

Le Dum.

Mulde.

Mulde.

Dumle Play with words-kolorna lanseras i livsmedelsbutikerna i januari. En riktig snackis om jag ser rätt i kristallkulan!

*** Inlägget baseras på produktprover men samtliga ord och åsikter är mina egna och jag får inget betalt för att skriva detta inlägg ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *