Nya produkter från Kiviks Musteri

Naturlig och god dryck från Kiviks musteri.

Naturlig och god dryck från Kiviks musteri.

Jag brinner för naturliga, hälsosamma produkter som gör gott för både kropp och själ. Finns det något mer naturligt än frukt och bär?! Därför gillar jag Kiviks Musteri och deras sortiment av drycker och krämer. Ta till exempel deras äppelmust. Det är som att ”dricka ett äpple” står det på hemsidan och så är det faktiskt. Så naturligt som det bara kan bli. Must är helt enkelt den råsaft man får fram när man pressar ett äpple. Ingenting är tillsatt.

Jag har fått hem Årets Skörd Äppelmust tappat på flaska. Elegant så det förslår! Passar perfekt till en god middag istället för en flaska vin. Otroligt fräscht och gott!

Naturligt och gott!

Naturligt och gott!

Jag fick också hem vårens nya smak på drycken Naturens bästa. Naturens bästa Rödbeta/Svartvinbär. Finns i två olika storlekar – 1 l resp 33 cl. En dryck fullproppad med antioxodanter, vitaminer och mineraler.

En mild Pärondryck i praktisk portionsförpackning med sugrör som är lätt att ta med medföljde också. Perfekt istället för den traditionella ”Festis”-drycken mina barn alltid vill ha på utflykter. Den här innehåller ju betydligt mer frukt!

Har jag vägarna förbi Skåne i sommar blir det definitivt ett besök på Kiviks Musteri!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Karro skriver:

    Mums riktigt gott med äpple must.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *