Trianglar Sourcream & onion

Ny variant i Estrellas impulsserie - Trianglar

Ny variant i Estrellas impulsserie – Trianglar

Som jag skrev om tidigare har chipstillverkare som Estrella förstått att vi konsumenter inte längre bara vill köpa chips och tilltugg i storlek Maxibag. Man vill kunna njuta ibland, men kanske begränsa intaget och även kunna variera sig!

För att möta konsumenternas efterfrågan lanserade Estrella den så kallade impulsserien som är snacks i mindre påsar, 90 g, till ett lägre pris. Impulsserien består av Dillskruvar, Jordnötsbollar Chili, Sourcream & Onionringar samt nyheten Trianglar med smak av Sourcream & Onion.

Senaste nyheten inom Estrellas impulsserie - Trianglar Sourcream & onion.

Senaste nyheten inom Estrellas impulsserie – Trianglar Sourcream & onion.

Självklart har vi testat dessa. Lite mindre knaprigt än chips och skruvar, mer frasigt och sprött i konsistensen. Smälter fint i munnen. Kanske passar yngre barn lite extra bra. Mycket god smak av Sourcream & onion. Slutbetyg är därmed ett stort tummen upp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *