En finmiddag till handlingarna

Osttallrik till förrätt

Hängmörad ryggbiff, pommes, såser och grönsaker till huvudrätt

Lördag -> finmiddag! Ikväll blev det goda ostar med marmelad till förrätt och hängmörad ryggbiff med pommes och såser till huvudrätt. Till dessert väntar en Almondy mandeltårta med bitar av Toblerone. Förberedelserna inför julen tar upp all vår tid så mer avancerat än så blir det inte. Men jag menar, den här trerättersmiddagen gick inte av för hackor!

Nu väntar julen runt hörnet och som jag skrev i föregående inlägg har jag bestämt för att låta bloggen får ett kortare juluppehåll. Min lediga tid vill jag spendera med barnen och familjen. Njuta av varandra och julens och vinterns aktiviteter. Men vi syns om drygt en vecka och då måste ni hänga med igen. Mycket spännande väntar under nästa år!

GOD JUL önskar familjen Sundberg

GOD JUL!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Angelica skriver:

    God jul!
    Kram Angelica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *