All you need is love

All you need is love – så sant som det är sagt! Kärlek, vänskap och vänlighet är gratis och det finaste man kan ge andra. Snåla inte!!! All you need is love är också temat på det event jag ska gå på ikväll. Det är nätverket 4good som ordnar trevliga föreläsningar några gånger per år på olika ställen i landet.

Kvällens event handlar om kärleken till dig själv och andra med Babben Larsson, Arga Snickaren Anders Öfvergård, Dogge Doggelito och kvällens ”Sunshine Story” en fängslande kärlekshistoria upplevd och berättad av multisysslaren Anna Benson. Det blir föreläsningar av dessa personer, vin, goodiebags och överraskningar. Det låter som upplagt för en mycket trevlig kväll!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Åsa skriver:

    Hej!
    Ville eg. fråga om bilden på hålet i gräsmattan i tidigare inlägg, ser att ni har en liten studsmatta. Är ni nöjda med den? Många har ju en såndär jättestor men det kanske räcker med en liten? Vad tycker ni (/barnen) om den?
    Hälsningar från Åsa

  2. admin skriver:

    Vi har både en jättestor med nät och denna lilla. Den lilla har visserligen stått inne men ingen har använt den alls… Dålig studs och på tok för liten. Men nu när vi tog ut den så verkar det som barnen använder den mer. Nu ger vi den en ny chans 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.