Latmanslunch

Här hemma förbereds det för fullt inför jul. Hinner knappt med mig själv och ännu mindre tid har jag såldes för bloggen. Jag har dessutom bestämt mig för att ägna hela julen åt barnen och familjen. Bloggen får ett kortare juluppehåll. Hoppas det är okej för er och att vi ses igen om lite drygt en vecka?! Till nyår är jag tillbaka med friska nya tag och då ska ni hänga med. Det händer mycket spännande under nästa år och det vill ni inte missa!

Gooh-mat till alla

Jag hade inte ens tid att laga lunch idag. Det löstes lätt genom att jag köpte en varsin färdig maträtt från Gooh när vi var på affären. Mattias valde Säsongens Pannbiff (skomakarlåda), jag valde Rödspettafilé med hummersås och dillpotatispuré och barnen valde en Frikadeller i krämig tomatsås med färsk pasta att dela på. Alla åt och njöt. Goohs rätter är verkligen goda och värda sitt pris!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *