Energi shot

Vi köpte hem en del kosttillskott från New York. Bland annat köpte vi några Energy shots. Bland annat köpte vi en ”6 hour power energy shot”. På den står det att effekterna är ”no crash, enhance concentration, improve performance”. Flaskan innehåller endast 60 ml.

Det lät ju super tyckte jag och tryckte i mig en innan dagens träning (planen var 30 min styrketräning och 30 min spinning). Oj vilken hjärtklappning jag fick. Jag blev varm (tydligen beroende på att den innehåller niacin som tydligen kan ha denna bieffekt, mängden koffein i shotten motsvarar bara en kopp bryggt kaffe) och mådde rentav ganska dåligt av den initialt. Jag försökte träna så gott det gick. Tog det ganska lugnt då hjärtat rusade iväg. Tyvärr hade jag inte pulsklockan på mig, man jag kan tänka mig att pulsen var ovanligt hög. Nu lite senare känns det bra igen.

Det står på flaskan att man ska ta hela på en gång för ultimate power. Vill man ha a jolt of power kan man dela upp shotten på två intag. Jag tyckte ultimate power lät kanon, men nästa gång testar jag att dela upp den på två.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *