Energibar

Min nya favorit att ta direkt efter träning är de proteinbars från Maxim jag skrev om i fredags. Jag har även några energibars speciellt utformade för kvinnor som ska tas före eller under träning. Idag åt jag en med fruktsmak innan jag gick på SatsPowerStep på lunchen. Smaken föll mig inte på läppen men däremot hade den önskvärd effekt. Jag blev snabbt pigg(are) och fick extra energi att ta av under passet.

Idag var det ny koreografi på SatsPowerStep. Jag tycker den var bättre än förra programmet. Viktvalet fick ligga kvar på styrkelåtarna, ungefär lika tungt tycker jag. Däremot var rörelserna enklare i den nya koreografin vilket innebär att man kan ta ut rörelserna ännu mer om man vill det och bli ännu tröttare, och det vill vi väl?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.