Kokbok för gamers som inte orkar 2.0

Kokbok för gamers som inte orkar 2.0

Kokbok för gamers som inte orkar 2.0

I augusti 2016 kom Kokbok för gamers som inte orkar. En kokbok som framför allt vänder sig till tonåringar. Tonåringen som sitter mycket framför datorn och spelar datorspel. Tonåringar som inte vet vad kroppen behöver för att må bra och orka med vardagen. Som varken kan eller har orkat lära sig att laga bra och nyttig mat. En bok som ger de verktyg som behövs för att göra en förändring, verktygen som behövs för att bli en vinnare IRL. En genialisk bok! Den första boken sålde slut direkt. Nu kommer uppföljaren, Kokbok för gamers som inte orkar 2.0.

Wraps som inte kladdar ner tangentbordet.

Wraps som inte kladdar ner tangentbordet.

Man måste kunna imponera på kompisarna också!

Man måste kunna imponera på kompisarna också!

En god chokladkaka sitter inte fel.

En god chokladkaka sitter inte fel.

Kokbok för gamers som inte orkar 2.0 är uppbyggd på precis samma sätt som dess föregångare. Tror till och med texten som står i faktakapitlen är samma. Vissa recept är nya och även i denna bok uppdelad i kategorierna Frukost, Latmat, Håll tangentbordet rent, Guldnivå och Imponera. Enkel, lättlagad mat som de flesta ungdomar (och vuxna) gillar. Enkla och tydliga steg för steg-instruktioner och förklaringstext. Inga överstylade bilder på maten utan helt rätt och slätt som maten ser ut när man lägger upp på tallriken om man inte är blogg- eller instagramskadad! Maten är fotad vid tangentbordet framför datorn. Där den ska serveras helt enkelt!

Mat OCH motion!

Mat OCH motion!

Plankan - allt som behövs är en kropp och en kontorsstol.

Plankan – allt som behövs är en kropp och en kontorsstol.

Ett nytt sista kapitel har tillkommit som jag gillar starkt. Ett kapitel med rörelseövningar. Det är viktigt att ta paus från spelandet och röra lite på sig. På så sätt blir man starkare både psykiskt och fysiskt. Övningarna är lätta och kan göras på kontorsstolen. Minsta möjliga motstånd alltså!

En toppenbok som varenda tonårsförälder borde se till finns på kokbokshyllan hemma i köket!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *