Erbjudande på OnePiece

Vilket kanonköp mitt val av familjens kläder från OnePiece var. Vi praktiskt taget bor i plaggen! Sweatshirten har jag ofta till ett par jeans på jobbet. Min armlösa jumpsuit sätter jag på mig så fort jag kommer hem från jobbet och Mattias byter om till sin boombox. Filippa har sin all-in-one både till skola och på fritiden. Plaggen är riktigt snygga men framför allt sköna. Har du vägarna förbi någon av deras butiker (finns i Stockholm, Göteborg och Malmö) bara måste du gå in och kolla och inspireras, eller ta en titt i webbshoppen på hemsidan. Så mycket snyggt!

OnePiece har efter mina inlägg faktiskt hört av sig till mig och tycker det är jättekul att jag och resten av familjen är så nöjda med deras kläder. Som tack har jag fått chansen att erbjuda er läsare hela 30% rabatt om ni handlar hos dom. Rabatten gäller på ordinarie priser, både på webben och i butik och rabatten får vi fram till 31 maj. Uppge bara koden Jessicasundberg i kassan.

Jag kommer garanterat att utnyttja dessa 30% rabatt och köpa ytterligare något fint till mig själv och kanske resten av familjen. Passa på ni med medan vi har detta kanonerbjudande! Happy Shopping!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *