Letar du efter nyttigare mellanmål

Mellanmål är A och O för mig. Jag klarar mig inte utan. Det är frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsfika som gäller – annars blir jag lätt grinig och sur. Jag tycker det är lätt att variera mina mellanmål. Det kan bli allt från smörgåsar, frukt, ägg, keso, nötter, yoghurt, risifrutti till godis och glass. Både högt och lågt alltså.

Är du en av dom som vill äta lite nyttigare mellanmål och vill testa något nytt? Då ska jag tipsa om Ekströms nyhet, en lågkalorikräm sötad med steviolglykosider från steviaväxten och erytritol som finns naturligt i bland annat päron, melon och svamp. Perfekt för den som vill undvika socker. Den nya krämen innehåller rikligt med bär och kommer i smaken hallon & blåbär.

Ekströms nya Lågkalorikräm kommer i en 1 liters förpackning och kompletterar och utökar Ekströms utbud av krämer. Ekströms krämer finns sedan tidigare i Original, Extra Prima och Lågkalori.

Jag har fått hem den nya krämen för att testa. Jag har tidigare haft problem med steviasötade produkter, bland annat Fun Light sötad med stevia, då jag tycker de har en något konstgjord alltför söt eftersmak. Men krämen smakade verkligen perfekt! Inte konstgjord eller för söt utan helt enkelt bara bärig och god. Jag föredrar att äta min kräm med mjölk. Ett gott och nyttigt mellanmål!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Fröken M skriver:

  Perfekt ! den ska jag testa 🙂
  Här hemma blir det mycket hemgjord smoothie på frukt och bär – nu när det är säsong även hemkokt äppelmos, men snart är det ju slut på tillgång av godsaker i farmors trädgård och då kommer köpta mellanmål bli räddningen !
  Kram

 2. Åh, har köpt hem denna idag då du tipsat om den! Kände dock att jag föredrar aprikosvarianten, den här kändes lite ”vattning” på något sätt. Tyckte det var för lite smak liksom. Men helt okej, det är nog mycket för att jag är van med sötare krämer. Kan tänka mig att det är gott med en klick i yoghurten!

 3. Patricia skriver:

  Stort tack för tipset! Jag ska hålla utkik efter krämen i matbutiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *