Ett (eller två) måsten i träningsgarderoben

Jag försöker att inte vara alltför utseendefixerad. Inte så lätt i dagens samhälle där man överallt – på löpsedlar, i dagspress, veckotidningar, utomhusreklam etc, ständigt möts av budskapet hur viktigt det är att se bra ut och hur vi på bästa och snabbaste sätt kan åstadkomma detta.

Men vem vill inte ha kläder som både lyfter och håller in på rätt ställen?! I min träningsgarderob har jag anti-shake tightsen från Röhnisch. Jag har anti-shake Jennifer Capri Zip Tights som jag är mycket förtjust i. De är inte bara snygga utan har just funktionen att de både lyfter och håller in på rätt ställen. Ett måste, i alla fall i min träningsgarderob och är ett plagg jag verkligen kan rekommendera.

 

Skulle du också vara intreserad av att köpa ett par anti-shake tights har Röhnisch just nu en kampanj där man om man beställer ett par anti-shake tights innan 23 september får ett par hipsters och fri frakt på köpet (värde 178 kr). Hipster-trosorna är mitt andra måste i garderoben. Har du väl börjat använda dessa trosor vill du inte använda några andra!

Allt du behöver göra för att nyttja detta erbjudande är att beställa ett par anti-shake tights. I din beställning lägger du sedan till ett par hipster i valfri färg/storlek. Dina hipsters och fri frakt får du via denna unika kod som måste uppges i kassan vid köpet – koden är 3SK.

Kampanjen gäller alltså tom 23e sept och kan utnyttjas på rohnisch.se samt Röhnisch Brand Store på Norrlandsgatan 21. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *