Ett par bekväma veckor

Ett par bekväma matveckor ligger framför mig. Jag har bestämt mig för att pröva konceptet med färdiga matkassar. Jag har gjort det vid ett par tillfällen förut och varit ganska nöjd. Men saken är den att jag gillar att handla och planera vad vi ska äta. Nu fick jag dock chansen att pröva dels Middagsfrid till halva priset, dels Mathem till halva priset och sådana tillfällen vill man inte missa.

Middagsfrid matleverans

Först ut med start nästa vecka är Stora Matkassen från Middagsfrid. Menyn består av  ankbröst med jordärtskockspuré, spätta i saffranssås med örtig zucchinisallad, färska vietnamesiska vårrullar med sojadipp, marinerad kycklingfilé med varm tomat- & fänkålssås samt en majssoppa med ostquesadillas. Samtliga rätter låter ju fantastiskt goda!!!

Mathem matleverans

Veckan efter är det Tastelines Matkasse från Mathem. Menyn känner jag inte till än men jag håller tummarna för att det blir minst lika goda rätter.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *