Experiment Ensam

Vissa saker gör jag helst inte ensam. Några exempel på det är gå ut på krogen och äta på restaurang. Anledningen är dels att jag helst vill dela denna upplevelse med någon, dels är det kutym att man inte går själv på denna typ av ställen – man känner sig uttittad, ensam och stämplad som den ensammaste i världen fast de runt omkring säkert inte alls tänker så om en.

Bio ville jag aldrig gå själv på förut. Nu gör jag ofta det. Jag och Mattias har inte riktigt samma filmsmak så för att uppleva en film på bio bara jag vill se så åker jag gärna ner till vår lokala biograf, köper något gott att äta och dricka och njuter av filmen fullt ut utan störande moment. Faktiskt en trevlig upplevelse. Visst är det lite tråkigt att inte kunna dela sin upplevelse efteråt med någon, men jag har ju bloggen och er som jag delar med istället!!!

Har ni hört talas om Experiment Ensam? Det är en programserie för webben där programledaren Marko Lehtosalo, även känd som Markoolio, bland annat testar att gå på stand up, sjunga karaoke och gå ut en kväll på krogen helt ensam. Han testar helt enkelt hur det är att vara helt ensam i situationer där man normalt sett umgås med andra. I programserien försöker han reda ut vilken roll gemenskap spelar i människors liv. Blir det roligare tillsammans?

I första avsnittet går Marko ensam på stand up-klubben Norra Brunn i Stockholm.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *