När tiden inte räcker till…

VIP Furuvik

Nu på lördag den 24 maj öppnar upplevelseparken Furuvik för säsongen. Vi var där på semestern förra året och vi älskade det!

Jag och familjen fick en fin inbjudan till den fullspäckade säsongspremiären. Man får under dagen passa på att träffa djuren på nära håll och testa alla kittlande karuseller i tivolit. Det utlovas en dag full av spännande överraskningar för både stora och små! Vi blir bjudna på entré, åkband, gemensam lunch och såklart lite bus i parken. På kvällen intar Stiftelsen, med listettor som ”Vart jag än går” och ”Utanför din dörr”, Stora Scen för säsongens första konsert.

Åh, vad jag och familjen skulle vilja gå. Men tyvärr räcker inte tiden till allt. Filippa är på klassresa just den här dagen och behöver lämnas och hämtas. Dessutom fyller min pappa år och ska firas. Livet är fyllt av prioriteringar… Självklart ska vi ändå försöka hinna med ett besök på Furuvik under sommarsemestern istället. Vi älskar djur, tivoli och bad och Furuvik är därför perfekt för oss.

Har du varit på Furuvik?

Tack ZAP PR för den trevliga inbjudan! Hoppas på flera framöver!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Ja flera gånger 🙂 så mysigt! Ska ta med tvillingarna första gången snart! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *