Kom ihåg ditt mellanmål

Att äta mellanmål tycker jag är viktigt. Det gäller att fylla på förråden så att humöret och koncentrationen är på topp. Mellanmål gör oss helt enkelt pigga och glada. Det är minst lika viktigt som alla andra måltider vi äter – inte minst för den som vill gå ner i vikt.

I dagens stressade samhälle är det många av oss som ofta är på språng. Ibland är det svårt att både hinna med och komma ihåg sitt mellanmål. Då är det tur att det finns alternativ för oss som funkar ”on the go”.

Mellanmål on-the-go från WasaEn av dessa är Wasa Sandwich som består av två knäckebrödsticks bakade av fullkornsråg med fyllning mellan. Nu kommer de i ytterligare två nya smaker – Cheese och Yoghurt. Ett enkelt, praktiskt och fiberrikt mellanmål som funkar närsomhelst och varsomhelst.

Jag och barnen har givetvis testat de nya smakerna.

Smaktest!Wasa Sandwich Cheese är ett knäckebröd fyllt med en mild, krämig ostfyllning. Wasa Sandwich Yoghurt har samma sorts knäckebröd men fyllt med en syrlig fast ändå söt och krämig yoghurtfyllning. Brödet var frasigt med bra tuggmotstånd och smakade riktigt gott. Båda fyllningarna var goda men Yoghurt blev helt klar vår favorit. Den något söta yoghurtsmaken harmoniserade perfekt med brödet och blev till en mycket god helhet. Cheese får betyget 3 av 5 sunda och Yoghurt får betyget 4 av 5 sunda.

Wasa Sandwich är helt klart ett mellanmål jag kan tänka mig att äta fler gånger framöver!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *