Våren är här – ut med det gamla och in med det nya

Våren närmar sig med stormsteg. Dagarna blir ljusare, solen skiner alltmer, snön smälter och fåglarna kvittrar. Underbart!

Med vårens intågande vill man förnya och fräscha upp. Ut med det gamla och in med det nya. För mig gäller det allt från frisyr, kläder till heminredning.

Matsalslampa i ekLampor i retrostil från MarkslöjdFör några veckor sedan var jag på pressvisning där sommarens nyheter inom hem, bygg och trädgård visades upp. Jag ville bara ha och ha! Jag fastnade framför allt för en ny matsalslampa. Den vi har idag har vi haft sedan vi flyttade in för 8 år sedan. Nu har jag hittat denna lampa, Markslöjd Edge Pendel Koppar, hos Belysningsdesign till ett mycket bra pris. Jag tycker den lampan är oerhört läcker och skulle passa perfekt ovanför mitt matsalsbord. Lika bra att slå till!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Lina skriver:

    Så fint!!!! Kram

  2. Sandra skriver:

    Vart är den silvriga klot aktika lampan ifrån ?
    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.