Feed your curiosity

De som har följt min blogg vet att jag är förtjust i sojamjölk. Det är svårt att hitta något som till frukost slår en tallrik havregrynsgröt med sylt/mos/frukt/nötter och till detta just sojamjölk (självklart kompletterar jag sedan frukosten med goda smörgåsar). Sojamjölken som är godast är den från Alpro. Den är härligt söt och har en god smak som passar fantastiskt gott till just havregrynsgröt.

Nu har Alpro kommit med en ny produkt helt utan soja, nämligen mandeldrycken Alpro Almond Drink. Mandeln är en naturlig källa till antioxidanter och vitamin E och är rik på mineraler och enkelomättade fetter. Den är också berikad med kalcium och olika vitaminer. Mandelmjölken är söt i smaken och har samma karaktärsdrag som vanlig mjölk.

Idag fick jag hem en liter mandelmjölk som jag är väldigt sugen på att testa. Det får bli nästa gång jag äter havregrynsgröt. Det ser jag fram emot!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *