Filmtajm i hängmattan

Som ni vet vid det här laget är jag mycket förtjust i att hyra film på nätet. Film2Home är min favoritsajt. De erbjuder de senaste filmerna först och har Sveriges bästa streamingkvalitet. För ett tag sedan kom de ut med en app så nu kan man även hyra filmerna och se dom direkt i sin iPad eller iPhone. Smidigt!

I förra veckan passade jag på att se filmen Jakten med Mads Mikkelsen. Eftersom det var sol och varmt ute ville jag inte sitta inne i tv-soffan och häcka. Istället tog jag min iPad med mig ut i hängmattan och såg filmen där. Grymt skönt! Och filmen då? En av de bästa filmerna jag har sett på länge. En skildring av hur ett liv på kort tid helt kan omkullkastas på grund av en slumpmässig lögn. Filmen får en solklar 5:a i betyg.

Har ni förresten sett att mellan 28 augusti – 30 september erbjuder Film2Home filmen Iron Man 3 för bara 1 kr. Tokbilligt! Den måste jag passa på att hyra. Har ni fortfarande inte testat Film2Home och vill se just Iron Man 3 är det ju verkligen läge för det nu!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.