En trevlig kombi

Har ni sett att Cloetta har lanserat en ny smak på sitt Polly-godis? För någon vecka sedan släpptes Polly med smak av Ahlgrens bilar. Självklart blev jag nyfiken och kunde inte hålla mig. Jag köpte en påse så fort jag såg den i butik.

Det var verkligen en lyckad kombination. Kan det bli annat än succé när man lyckas kombinera två av mina favoritgodisar?! Har du prövat nyheten?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Erica skriver:

    Jag har ej hunnit smaka ännu, men de påminner mig om de chokladöverdragna bilarna, vilka jag gillade väldigt mycket. Då jag verkligen gillar chokladen i Polly-godiset så kan jag tänka mig att dessa är ännu godare. 😀 Jag måste smaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *