TÄVLING: Vinn bananflugefälla

Ta makten! Ta makten över de objudna små svarta bananflugorna som lika säkert som ovälkommet dyker upp varje sensommar.

Bananflugefälla från Nelson Garden

Förra veckan fick jag hem Nelson Gardens nya uppfinning, bananflugefällan som ska göra tillvaron för alla små bananflugor minst sagt tuff. Det är en miniburk, ett limark och ett recept på en vätska man fyller burken med. Sen krävs det bara lite tålamod och problemet skall vara ur världen. Nu har jag inte kunnat testa den än eftersom säsongen inte är här, men det låter ju hur bra som helst!

Nu vill jag ge tre av er chansen att också ta makten över bananflugorna. Tre (3) personer vinner en varsin bananflugefälla. Allt du behöver göra är att i en kommentar till detta inlägg tala om i vilken stad Nelson Gardens huvudkontor ligger och motivera varför just du ska vinna en bananflugefälla. Vill du får du gärna dela tävlingen på FB (inget krav). Glöm inte att ange din email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!! Tävlingen avslutas 14 maj 20:00.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

18 svar

 1. Marlene skriver:

  Svaret är Tingsryd och jag vill ha en fälla för att jag avskyr de där äckliga små flugorna som är precis överallt och omöjliga att utrota. Så äckliga!!!
  mrinda@swipnet.se

 2. Paola skriver:

  Tingsryd.
  Jag vill vinna eftersom jag har testat ALLT. De som kommer till mig måste vara av en särskilt envis sort, för inte ens de bästa husmorsknepen biter på de avskyvärda små krypen.

 3. Angelica skriver:

  Tingsryd 😀

  Jag har alltid problem med dessa små äckliga flygfän på sommaren. Jag ställer ut ättika lite överallt i lgh men ändå lyckas dem klara sig :/

 4. Spacegirl skriver:

  Svar: Tingsryd

  Jag vill vinna därför att det vore så skönt att slippa dessa enerverande flugor i lägenheten i sommar/höst.

 5. Erika skriver:

  Svar:Tingsryd
  Jag vill vinna då jag bor i en liten lägenhet med endast söderfönster vilket gör att det är tvunget att ha öppna fönster under sommarhalvåret. Du kan tänka dig hur mycket flugor som finns här!

 6. Malin Svensk Björck skriver:

  Hej!
  Rätt svar är: Tingsryd.
  Jag delar på Facebook, Malin Svensk Björck.
  Jag vill vinna och ge det till min mamma. Hon brukar få massa läskiga och irriterande bananflugor. Hon har provat allt men enda resultatet är att hennes mängd gråa hårstrån ökat 😉
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin

 7. tingsryd.

  vi har alltid problem med bananflugor i vasken, varje år! jag förstår inte ens var de kommer ifrån. har provat allt, men de är envisa de små j-vlarna, haha! denna skulle vi gärna vilja prova som en sista utväg, vill gärna slippa bananflugorna i år och kunna vara i köket utan att det är flugor i all mat..

 8. Jag är med!! 🙂
  Svar: Tingsryd i småland!

  Varje år, får vi problem med dessa jä*la bananflugor. Så satt och läste om denna grej nu när jag såg din tävling.. så undrade sambon (som annars inte är vidare intresserad av bloggvärlden) var det var.. så när jag berättade sa han tydligt, GÅ MED!!! Haha, tror han är liksom jag less på bananflugorna. Vi testar massa olika vätskor varje år, men detta är något nytt! Så det vill vi gärna få chansen att testa 🙂

  Hoppas på tur!
  Kram Emelie
  x_emelie@hotmail.com

 9. Jag är med!! 🙂
  Svar: Tingsryd i småland finns huvudkontoret.

  Varje år, får vi problem med dessa jä*la bananflugor. Så satt och läste om denna grej nu när jag såg din tävling.. så undrade sambon (som annars inte är vidare intresserad av bloggvärlden) var det var.. så när jag berättade sa han tydligt, GÅ MED!!! Haha, tror han är liksom jag less på bananflugorna. Vi testar massa olika vätskor varje år, men detta är något nytt! Så det vill vi gärna få chansen att testa 🙂

  Hoppas på tur!
  Kram Emelie
  x_emelie@hotmail.com

 10. Johanna mamma till Inez skriver:

  Jag är med!!

  Svar: Tingsryd i sköna Småland.

  Jag har testat allt mot de jobbiga små bananflugorna men aldrig hittat något som funkar. Så hoppas få vinna och testa ifall detta är min räddare från alla flugor:)

 11. Maria Bredin skriver:

  svaret är Tingsryd

  Varje sommar så kommer det in små bananflugor (inte bara sommaren, utan när det börjar bli varmt). Spelar ingen roll hur städat jag har det. de hittar alltid in. Jag blir lika irriterad varenda gång så detta vore verkligen något för mig. Jag vill slippa vara deras slav

 12. charlotta hellström skriver:

  Hej!

  Oh en sådan här skulle jag gärna vilja vinna och jag kan utvärdera den redan nu…För jag har redan ”drabbats” av fluktflugans vrede. Dessa små äckliga kryp som tar sig in överallt t om i den snurrade brödpåsen med clips kan man hitta dem =(.

  Jag har delat på fb här https://www.facebook.com/charlotta.hellstrom.9

  mvh
  charlotta
  lottahellstrm@yahoo.se

 13. Sanna skriver:

  Vilken spännande och bra produkter detta verkar vara! Detta lockar mig helt klart och jag vill därför givetvis vara med och tävla, för är det något som är jobbigt i köket när de är säsong är de alla dessa bananflugor.

  Rätt svar är: Tingsryd.

  Kram Sanna

 14. Frida Bergner skriver:

  Jag är självklart med.

  Nelson Gardens huvudkontor ligger i Tingsryd.

  Dessa envetna småflugor har min kille verkligen problem med då han bor i hus på landet.
  Så jag skulle verkligen bli glad om jag fick vinna denna super braiga bananflugefällan så att jag kan ställa den hos han, och förhoppningsvis utrota dessa små fulingar.

 15. Liie skriver:

  Huvudkontoret ligger i Tingsryd. Jag vill vinna av den simpla anledningen att bananflugor är äckligt och de dyker upp varje år här hemma. Har ingen aning om vad som orsakar det eller hur jag ska bli av med dem. Har provat en del blandningar av sånt man har hemma i skåpen men inget har fungerat. Jag behöver en ordentlig fälla 🙂

 16. Irene skriver:

  Svar: Tingsryd
  Jag skulle bli superglad om jag blev en av de tre vinnarna, då bananflugorna fullkomligt vimlar här! Har försökt med allt, men inget verkar fungera… Vill så gärna bli av med dem. 😉

 1. maj 11, 2014

  […] TÄVLA HOS FAMILJEN SUNDBERG […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *