Framkallning av kort

Så här till jul är vi många som tar massor med kort. Med digitala kamerans intåg blir det lätt att man knäpper kort efter kort. För det mesta ligger de sedan bara på datorn utan att man gör något med dom. Jag försöker dock att göra fotoböcker då och då, dels digitala men även den gamla varianten där jag framkallar utvalda kort och sedan klistrar in i album.

Traditionellt fotoalbum

Jag tänkte tipsa om att när jag i veckan skulle framkalla kort från Egypten-resan såg jag att man via appen Rabble får 100 gratis foton från Photobox. Hur bra som helst! Kanske nåt för er andra också?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Seo Jobb skriver:

    Tack för bra tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *