Fyndläge

I ett par veckor till har affärskedjan Blueberry Lifestyle (som säljer bland annat nyttig mat över disk, superfoods och kosttillskott, allt naturligt och ekologiskt) 50% rabatt på allt i butiken förutom på maten som säljs över disk. På väg hem från jobbet igår gick jag in i en av butikerna och köpte fyra olika Bounce-bollar och ett paket te i lösvikt. Bounce-bollarna hade smakerna Peanut, Cashew&Pecan, Almond samt Spirulina&Ginseng. Jag har testat Spirulina-bollen förut och den är grymt god!!! Bollarna är perfekta som mellanmål eller efter träning. Mättande och goda och enkla att ha med i väskan när man är på språng!

Teet jag köpte var Blueberry Wild Berries – ett rött te med blåbär, hallon, vinbär och jordgubbar. Riktigt gott och smakrikt te!

Blueberry fyller på hyllorna under dessa veckor, alltså ingen utförsäljning med andra ord, utan riktigt fyndläge!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *