Grilla kyckling

Nu när våren och sommaren är här får man nästan skära sig igenom grilloset som ligger tungt över villaområden, gårdar och parker. Grillat är bara så gott. Det vanligaste är väl att man grillar kött kan jag tänka. Och grönsaker. Fisk och kyckling blir minst lika gott när man slänger det på grillen. Man måste nog bara våga. Vi har fått en storfavorit hemma hos oss som vi redan gjort ett par gånger i år och det är bear can chicken. Jag har aldrig ätit mer smakrik och mör kyckling som när man tillagar den på detta sätt. Ni MÅSTE testa!

Ikväll ska jag och min syster på event i samarbete med Spot and Tell och Kronfågel. Vi ska få lära oss allt om hur man grillar just kyckling och få tips på hur man gör för att den grillade kycklingen ska bli riktigt saftig och god. Kanske kan jag själv ge tips om just bear can chicken?! Vi ska få smaka på Kronfågels nya Premiumsortiment (färsk handstyckad kyckling med skinnet bevarat) samt Grillsortiment och blir serverade en riktig festmåltid. Låter riktigt gött!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.