Presslunch inför Korvfestivalen 2016
Korv. Jag älskar korv och det skäms jag inte för. Korv är gott och kan vara mycket bra mat! Tack vare min kärlek till korven var jag festivalbloggare för Korvfestivalen 2014. 2015 tog Korvfestivalen paus men den 12-13 mars är det dags för Korvfestivalen 2016. Glöm inte tävlingen på min blogg där ni kan vinna biljetter till festivalen. Det kommer vara över 70 olika korvutställare och även ett 15-tal öltillverkare på plats ute på NackaStrandsMässan. I år är det alltså en kombinerad korv- och ölfestival eftersom många tycker att just öl och korv hänger ihop. Det kommer vara ett digert program med massor av aktiviteter på scen och runt om på mässan. Idag laddade jag med en presslunch inför Korvfestivalen 2016.
Träffen ägde rum på Bierhaus, Årets Korvkrog 2015. Korvakademins ordförande Christina Möller höll i det hela och vi fick massor av spännande information kring utställare och program. Det är helt klart en festival man inte får missa!
Självklart blev vi bjudna på en helt magisk korvlunch signerad köksmästare Andreas på Bierhaus. Det var två fantastiska tyska korvar som inte finns att få tag på någon annan stans än Bierhaus. Smakrika och goda och till detta potatis, surkål och senap. Öl bjöds det också på såklart. Som sagt, korv är mums! Nu längtar jag till 12-13 mars. Ses vi där?!
Senaste kommentarer