Biggest loser – Nu eller aldrig

Den 11 april drar en ny säsong av Biggest loser igång. Den kommer att gå måndagar och tisdagar i Sjuan klockan 21.00. I år heter programmet Biggest loser – Nu eller aldrig. För första gången tävlar deltagarna i par och vi kommer få se bland annat kärlekspar, tvillingsystrar, barndomsvänner samt en far och hans son som kämpar sida vid sida för en bättre och hälsosammare framtid. Deltagarna kommer även i år coachas av tränarna Sabina Dufberg och Mikael Hollsten, vars jobb är att motivera och hjälpa deltagarna.

BLs nya programledare Anna Brolin

BLs nya programledare Anna Brolin

Inför förra årets BL-premiär var jag och ett tiotal andra bloggare/journalister inbjudna till en inspirationsmorgon i TV4-huset. Vi bjöds på ett kul träningspass, följt av en stärkande, mycket god frukost. Verkligen inspirerande! I år är det dags igen. Jag ska åter få kickstarta våren i hälsans tecken. Det utlovas ett roligt träningspass, inspirerande hälsosnack och en härlig frukost tillsammans med Sabina Dufberg och BLs nya programledare Anna Brolin.

Träningskläder från Bodylanguage

Träningskläder från Bodylanguage

För detta event har jag införskaffat nya träningskläder inköpta hos Nordic Athletes. De har ett riktigt bra utbud av träningskläder, kosttillskott och träningstillbehör. Jag älskar mina tidigare kläder från Bodylanguage. De är både snygga, sköna och sitter perfekt! Den här gången blev det tightsen Boodylanguage Scrunchy Legging Vipe och träningslinnet Boodylanguage Muscle Tank. De sitter som en smäck. Nya träningskläder ger verkligen extra pepp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *