Halloween 2016

Halloween 2016

Halloween 2016

Idag är det som jag skrev förut Halloween 2016. Barnens höstlov började idag och många är lediga några eller alla dagar. I helgen spökade det i många hem och stugor och kulmen på firandet nås väl idag. Jag har laddat upp rejält med godis ifall det kommer några gastar som ringer på dörren och frågar efter bus eller godis.

Supergoda rostade pumpakärnor!

Supergoda rostade pumpakärnor!

Att ha en pumpalykta till Halloween tycker jag är en fin tradition. Självklart blev det även en pumpalykta anno 2016. Pumpalykta och givetvis rostade pumpakärnor. Riktigt roligt att karva pumpa tillsammans med barnen, riktigt vackert när den tänds upp med värmeljus och riktigt gott med rostade pumpakärnor. Kan man inte ha pumpalyktor oftare än en gång per år?!

Oerhört vackert med en tänd pumpalykta till Halloween.

Oerhört vackert med en tänd pumpalykta till Halloween.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *