Felix Veggie Bowls

Den underbara korgen jag fick tidigare i veckan innehöll inte bara Felix nyhet Ekologisk hummus utan även nyheten Felix Veggie Bowls. Felix Veggie Bowls är veganska färdiglagade grytor som är färdiga att värma. Fungerar superbra att äta direkt ur förpackningen eller lägga upp på tallrik. Grytorna innehåller bara naturliga råvaror och inga tillsatser.

Felix Veggie Bowls

Felix Veggie Bowls

Felix Veggie Bowls kommer i tre olika smaker, Coconut Bulgur Bowl – Böngryta med garam-masala, kokosmjölk, ingefära, aprikoser, spenat och bulgur, Mexican Bean Bowl – Tacokryddad gryta med majs, tomater, bönor, rödlök, chili, lime och råris samt Chipotle Chili Bowl – Chiligryta med kidneybönor, tomat, morot, lök, majs och potatis. De påminner en hel del om de tre veganska Veggie-produkter som redan finns på marknaden (Chipotle Chili, Coconut Bean Curry, Halloumi Hotpot och Mexican Rice Bowl) och som helt klart är en av mina favoriter i frysdisken när det kommer till portionsförpackad färdigmat. Den stora skillnaden, förutom att innehåll och smak skiljer sig åt till viss del, är att Veggie Bowls hittar man i kyldisken och de övriga i frysdisken.

Det finns vissa som inte tycker att vegetarisk mat mättar lika bra som icke-vegetarisk. Vad gäller Veggie Bowls behöver man inte vara rädd för att inte bli mätt. Felix har inte snålat med vare sig proteinrikt innehåll samt förpackningsstorlek. Burkarna innehåller 470 g mat och kompletterar man som jag med färska grönsaker och bröd blir det en perfekt lunch eller enklare middag.

Mexican Bean Bowl

Mexican Bean Bowl

Ät direkt ur burken eller lägg upp på tallrik. Servera gärna färska grönsaker och bröd till maten.

Ät direkt ur burken eller lägg upp på tallrik. Servera gärna färska grönsaker och bröd till maten.

Jag har hittills testat Mexican Bean Bowl. Riktigt god tacosmak, härliga bönor och krispiga grönsaker. Ser god ut också! Har faktiskt inget att invända. En perfekt, enkel och smakrik vegansk lunchrätt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.