Toast med hamburgerkött- och pepparrotsröra
Ni vi har gäster brukar vi variera mellan att servera 3-rätters middag eller gå på varianten att börja med tilltugg (chips och nötter eller varianten med oliver och charkuterier) och bara ha två rätter.
Att komma på vad man ska laga för mat är inte alltid så lätt. Man vill försöka variera sig och inte ständigt bjuda på samma mat. Är någon i bekantskapskretsen dessutom allergisk kan man inte servera vad som helst heller.
I går gjorde jag en fantastiskt god toast som verkligen gick hem hos både barn och vuxna. Barnen fick dock röra utan pepparrot. Mycket gott, smakrikt och fräsch! Perfekt när man har gäster som är fisk- och skaldjursallergiker.
Toast med hamburgerkött- och pepparrotsröra, 6 pers
6 skivor toastbröd
100 g philadelphiaost
1 dl creme fraiche
200 g hamburgerkött
2 msk riven pepparrot
salt, peppar
Strimla hamburgerköttet och rör ihop med övriga ingredienser. Smaka av med salt, peppar och eventuellt mer pepparrot. Rosta brödskivorna och låt de svalna. Lägg på röra på brödbitarna, servera och njut.
Senaste kommentarer