Harmoniska hormoner

20130404-102327.jpg

Idag har jag varit på en frukostföreläsning som handlade om hormoner, kost och träning på Röhnisch Brand Store. Föreläsare var Marlene Gustawson, kostrådgivare och näringsterapeut som tillsammans med Lotta Odh har skrivit boken ”Harmoniska hormoner”. Marlene berättade dels om sin egen gripande och fantastiska historia, dels gav hon bland annat råd på hur vi kvinnor som befinner oss mitt i livet (från 40 år och uppåt) kan behålla och hitta ännu mer vitalitet med hjälp av kost och val vi gör i livet. Mycket intressant!

20130404-102337.jpg

Vi bjöds på goda mackor, juice, te/kaffe och frukt. De som ville handla fick 20% i butiken (själv handlade jag inget men jag är fruktansvärt sugen på en Light Down Jacket – snälla finns det någon som vill ge mig en?!) och som grädde på moset fick vi med oss en trevlig goodiebag hem.

Mina barn fick följa med på eventet och de skötte sig mycket bra. Satt tysta och snälla och lyssnade. Kanske de också tyckte det var lika intressant och gripande som jag (eller var det mutan i form av godis och glass som fick dom att bete sig extra bra)?!

20130404-102347.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *