De allra finaste ostpajerna

Jag älskar paj! Det är den ultimata lunch- och middagsrätten. Allt gott i en och samma form. Pajen går att variera i det oändliga, både vad gäller skal och fyllning. Man kan lätt anpassa sin paj efter vad man gillar, vad man har hemma eller om man går på någon speciell diet. Pajen går snabbt att laga till och den är perfekt att frysa och ha som reservmat eller lunchlåda. Det är billig mat och man kan ta vara på rester i sin paj. Det kan nästan inte bli bättre!

Men ibland orkar, hinner eller kan man inte laga till sin lunch eller middag och då är det skönt att man kan köpa bra och god mat i sin närmaste affär. Gillar man just paj kan jag tipsa om den senaste nyheten från Felix. De lanserar nu lagom till att semestern är slut och vardagen knackar på dörren ”Felix Finaste Ostpaj” som är ett helt nytt pajsortiment för ostälskaren. Pajerna kommer i fyra olika ostsmaker: Fetaost & oliver med grillad paprika och ruccolacrème, Mozzarella & körsbärstomat med basilika och röd pestocrème, Getost & grillad paprika, spenat och rosmarincrème samt Cheddar & kyckling, sparris och örtcrème. Även originalpajerna har fått en krämigare fyllning med mer smak och ost samt ett sprödare skal.

Jag har hittills bara hunnit testat nyheten Cheddar & kyckling, sparris och örtcrème och jag ger den ett riktigt bra betyg för att vara färdigmat. God och tydlig cheddarsmak, välsmakande kyckling och sparris och en örtcrème som gav en riktigt fräsch dimension till pajen. Det enda negativa var att pajen var något för liten föra att mätta tillräckligt och jag skulle gärna önskat både mer kyckling och mer sparris men tillsammans med en fräsch sallad och en smörgås blev det en perfekt lunch.

Som tur är har jag fått värdecheckar från Felix så att jag även kan testa övriga nyheter av Felix Finaste ostpajer samt ett par av Felix India-sortimentet. Nu har jag riktigt många spännande måltider att se fram emot.

Har du smakat någon av Felix nyheter?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *