Ny tävling – biobiljetter till 127 timmar

Som ni kanske har förstått är jag en riktig bio- och filmfantast. Vi ser enormt mycket film, främst hemma men gärna på bio. Bio blir alltid svårare att ta sig till med tanke på att man med två små barn måste ordna barnvakt och det vill man inte utnyttja för ofta. Annars är en bioupplevelse det optimala! Några bra filmer jag sett på senare tid är Black swan, The fighter och idag senast såg jag ”I rymden finns inga känslor”. ”I rymden…” var en riktig Jessica-film (en typisk feel-good film skulle jag beskriva den som). Jag tyckte verkligen om den.


Nu vill jag ge en av er läsare av min blogg möjlighet till en riktig optimal bioupplevelse. Jag har två biljetter till filmen ”127 timmar” som jag vill ge till en av er. Allt du behöver göra är att ange en kommentar till detta inlägg där du motiverar varför just du ska vinna dessa biljetter. Biljetterna gäller över hela landet. En av er får alltså sedan två biobiljetter hemskickade. Glöm inte ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med vinnaren. Tävlingen avslutas söndag 20/3 kl 18:00.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Alexandra skriver:

  Åh den filmen verkar så bra! Jag vill inte missa en enda film med James Franco men som student är det oftast tomt i plånboken:/ ha det så bra! Kramar Alexandra

 2. Andreas skriver:

  Oj det var år och dagar sedan jag var på bio, brukar mest bli att man hyr och myser hemma. Hade varit riktigt skoj att ta med frugan på en riktig helkväll 🙂
  Hälsningar Andreas

 3. Nettan skriver:

  På bio man gärna vill gå när tillvaron är kal och grå.
  Myser gör man när man är två,
  ett kärleksfullt par när tillfällena är få.
  Koppla av och njuta, i lugn och ro,
  som man sällan gör i sitt vilda bo.
  En film får en att drömma bort, får vara en annan för en stund, kort och gott !!!!

  KRAM 😉

 4. la cabeza skriver:

  Det började högt med trainspotting,
  The beach kom, men ingenting.
  Slumdog gjorde mig att le,
  Nu 127 timmar vill jag gärna se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *