Helg på G igen

Veckorna rusar fram. Det är redan fredag, IGEN 🙂 Vi har inga speciella planer för helgen. Det känns skönt faktiskt. Middag hos vänner på söndag kväll är det enda som är inbokat. Är det någon som vill bjuda oss på fika (eller som jag får bjuda på fika), middag, lunch eller liknande eller som bara vill chilla lite med oss, hör av er 🙂

Säkert är det många som ska grilla ikväll eller under helgen. Vi kommer garanterat att göra det. Därför vill jag passa på att tipsa om vinet jag skrev om i tisdags, Gato Negro. Både det röda och det vita vinet var riktigt gott. Det röda passade perfekt till en grillkväll med mycket smaker i maten. Billigt är vinet också, inte helt oväsentligt i sammanhanget. Kvällens fredagsdrink hemma hos oss blir en Spritzer!

Så här beskrivs det röda vinet Gato Negro Cabernet Sauvignon 59 kr (artikelnr. 7564):

Färg: Medelhög intensitet, rubinröd nyans.

Doft: Medelstor, bärig och generös med inslag av svarta vinbär, körsbär och tobak.

Smak: Medelfyllig, bärig och mjuk med tydlig vinbärskaraktär och lång eftersmak av plommon och körsbär.

Finns även på box, då med artikelnummer 7564, pris 189 kr.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *