Canvastavlor som vacker väggdekoration

Jag älskar att fylla mitt hem med vackra saker. Det ger mig lugn och harmoni och därmed välmående. Sakerna får gärna vara både snygga och användbara. På väggarna hänger jag gärna vackra tavlor. Jag har några fina tavlor hemma, bland annat de svenska konstnärerna Angelica Wiik och Plura Jonsson. Jag har också ett stort inramat kort på hela familjen som vi tog i en fotostudio för några år sedan och även inramade fotografier på barnen. Jag rekommenderar också canvastavlor som vacker väggdekoration.

Canvastavlor som vacker väggdekoration

Canvastavlor som vacker väggdekoration

Den härliga bilden på familjen får hänga på bästa platsen i vardagsrummet!

Den härliga bilden på familjen får hänga på bästa platsen i vardagsrummet!

Canvastavlor har blivit riktigt populärt de senaste åren. Perfekt tycker jag när man vill skapa sin egen personliga tavla. Alla har vi nog någon vacker bild eller något trevligt minne förevigat på bild som passar perfekt att hänga upp på väggen.

Canvastavlor är perfekt när man vill föreviga ett härligt minne!

Canvastavlor är perfekt när man vill föreviga ett härligt minne!

Barnen uppvisar verkligen äkta glädje!

Barnen uppvisar verkligen äkta glädje!

Jag har precis gjort två för mig fantastiska canvastavlor som genast åkte upp på väggen. Den ena är på hela familjen taget på julaftonskvällen. Gustafs min är ju bara för skön! Den andra bilden är från familjens resa till Egypten i november och är tagen när barnen åker en av de häftigaste, och läskigaste, vattenrutschkanorna på området där vi bodde. Den glädje barnen utstrålar är fantastisk och verkligen äkta!

Det finns en mängd företag som tillverkar canvastavlor och jag använde mig därför av CanvasOnline som är en jämförelsetjänst för canvastavlor. Hos CanvasOnline kan man sortera canvas-webbutiker efter sina egna önskade mått men även efter betyg, fraktpris och mycket mer. De samarbetar endast med professionella leverantörer som distribuerar inom hela Sverige. Jag valde Canvas of Sweden. Det gick snabbt att beställa och jag fick tavlorna efter bara några dagar. Både kvaliteten och utseendet på tavlorna var utmärkt. Jag är verkligen nöjd!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *