Experiment Ensam med Marko Lehtosalo: Kan man ha kul ensam på Karaokeklubben?

För ett tag sedan skrev jag om Experiment Ensam som är en programserie för webben där programledaren Marko Lehtosalo, även känd som Markoolio, testar hur det är att vara helt ensam i situationer där man normalt sett umgås med andra. I programserien försöker han reda ut vilken roll gemenskap spelar i människors liv. Blir det roligare tillsammans?

I första avsnittet gick Marko ensam på stand up-klubben Norra Brunn i Stockholm. Det har visats över 240 000 gånger på Youtube och hemsidan. Serien är producerad av Erik Haag och Anders Helgeson.

Nu kommer del två av fem i programserien. Varje avsnitt är mellan 12 och 15 minuter långt. I del två av experimentet ska Marko sjunga ensam i ett helt öde karaokerum.

Finns det något som du inte kan tänka dig att göra ensam? Själv undviker jag framför allt att gå på restaurang själv. Även om det kanske inte stämmer så känner jag mig ensam och utstirrad i denna situation. Är jag själv på tjänsteresa till exempel tar jag hellre hämtmat och äter på hotellrummet framför att sitta utan sällskap i restaurangen. Jag har dock en känsla av att fler och fler saker blir allt mer accepterat att göra på egen hand. Kanske hänger det ihop med att antalet ensamhushåll i framför allt storstäderna ökar.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *