Hiss igår men diss idag

Igår hissade jag våren och vårprimörerna. Idag måste jag dissa den svenska våren. Vad är det för väder som ska dra in över Stockholm imorgon?! De varnar för att det kommer att komma 10-20 cm snö imorgon… Kul?! NOT! Idag cyklar jag till och från jobbet (underbart väder – sol och drygt 10 grader), imorgon får jag väl ta fram längdskidorna!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Hans skriver:

  Jag såg att du länkade till oss på Nyfiken vital i tidigare inlägg och stort tack för det.

  Sådant är verkligen viktigt eftersom allt av intäkterna går till innehåll och liknande utan utrymme för marknadsföring.

  I pågående kvalitetsprojekt där artiklar uppdateras ska jag se efter en bra artikel att ge din blogg en ”Nyfiken vital rekommenderar” från.

  Stort lycka till med din trevliga blogg!
  Hans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *