Loppi BlogBag Vårpepp

Loppi BlogBag Vårpepp

Visst är våren härlig? Solen skiner och det blir varmare, dagarna blir ljusare, fåglarna kvittrar och livet är ofta på topp! Nya härliga prylar och produkter hör också våren till. Man blir så peppad. För att bli ännu mer pepp har jag fått hem Loppi BlogBag Vårpepp full med nya spännande produkter som jag ska få testa.

Vårpepp-lådan innehåller en Blackberrie – LSHP (low suger, high protein) Mealbar från Naturdiet. Perfekt som en del av ett enklare mellanmål när man är på språng.

Supernature Purely Greens Max som är ett supermatkomplex speciellt sammansatt för nordiska förhållanden. Innehåller massa näringsämnen som ger ytterligare energi i vardagen.

Nya Vitalinea PRO från Danone som är ett proteinrikt mellanmål i olika smaker och som kommer i portionsförpackning. Det är en färdigblandad mix av kvarg och frukt- eller bärkompott. Också perfekt till mellanmål. Komplettera med en smörgås och banan.

Friggs Te+ Sockerbalans som är ett te berikat med krom. Krom gör gott för både kropp och knopp. Det här teet har jag redan testat och jag ger det toppbetyg. Hur gott som helst! Kryddig smak av chai i kombination med god, söt smak av choklad. Perfekt substitut till chokladbiten efter maten. Eller som jag tycker, unna dig både choklad och detta goda te – en ljuvlig kombo!

En bok från Harlequin. Harlequin-böcker plöjde jag massor av i min ungdom och det ska verkligen bli intressant att se om det är samma romantiska smörja som på min tid.

Sun-kissed Bronzing Minerals från Sheer Cover. Ger skimmer och färg till ansikte och kropp.

Och sist men inte minst något som är hårdvaluta här hemma nu under påsk – godis! Step by Step från Ekorrens Ekologiska Godis. Sura godisar i olika former. Innehåller inga konstgjorda färg- och smakämnen eller syntetiska sötnings- eller konserveringsmedel.

Massor med spännande att testa framöver med andra ord. Hur peppar du dig lite extra under våren?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Åh, jag måste sticka och hämta ut min box – den ligger på Ica och väntar 🙂
    Vitalinea yoghurt kvarg är min STORA favorit just nu, och det ska bli spännande att testa dom andra produkterna 🙂
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *