Hyra film på nätet

Jag är såld. Vid tre tillfällen nu har jag hyrt film via Film2Home. Senast i lördags. Då hyrde jag Something Borrowed med bland annat Ginnifer Goodwin, Kate Hudson och Colin Egglesfield. En riktig feelgood-film!

Jag låg i vår Fat Boy under en värmefilt och kollade på filmen. Jag kollade via min laptop men man kan lika gärna koppla datorn till tvn om man skulle vilja det. Nu kollade Mattias på en annan film, som jag inte var intresserad av att se, på tvn i vardagsrummet och samtidigt låg jag alltså bara en bit ifrån och tittade på min film (hade givetvis hörlurar).

Film2Home har alla de senaste filmerna och jag tycker det är mycket smidigt att hyra film på det här sättet. Skönt att slippa åka iväg till en hyrbutik och skönt att slippa momentet att ha en film man måste komma ihåg att lämna tillbaka. Passar mig som hand i handsken!

(nej, jag är inte sponsrad av Film2Home! Däremot har jag vunnit två gratis filmer via en tävling hos Gooh)

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *