TÄVLING – Vinn två infoband

Minns ni att jag i somras berättade om skräckminuterna när Gustaf försvann i folkmyllret på badet vi var på? Det är väldigt lätt hänt och det kan gå riktigt snabbt. Helt plötsligt är de bara borta och där står man i fullständig panik. Efter incidenten på badet tar jag det säkra före det osäkra. Jag köpte helt enkelt ett varsitt infoband till mina barn att ha runt handleden. På det står det barnens namn och mitt och makens telefonnummer.

Ett infoband kan användas om och om igen och man kan bada och duscha med bandet på. Den är enkel att använda. Man skriver med en vanlig kulspetspenna och texten blir vattenfast. Spännets konstruktion gör att bandet kan användas om och om igen samtidigt kan de yngsta barnen inte knäppa upp spännet själv då ett tvåhandsgrepp behövs.

Infoband finns i flera olika färger och med många olika mönster. Jag och barnen tycker de är jättecoola, snygga och praktiska. De har gärna sina band på sig även om vi inte ska iväg på något speciellt. Det blir helt enkelt som ett smycke.

Nu har även du chansen att vinna två infoband. 5 lyckliga vinnare får 2 band vardera. Det enda du behöver göra är att i en kommentar till detta inlägg motivera varför just du ska vinna infoband samt dela detta inlägg offentligt på din Facebook-sida eller blogg. Plus i kanten om du gillar Infoband på Facebook.

Tävlingen pågår till och med onsdag 18 september 20:00. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!

Tävlingen sker i samarbete med Infoband.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Sanna skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle ha stor nytta utav dessa band då min dotter precis som jag när jag var liten är riktigt bra på att försvinna i väg på 2 sekunder. Sen att vi dessutom ofta åker i väg på barnmässor, barnaktiviteter etc. där det är mycket folk och lätt att komma bort gör att detta band åter skulle utnyttjas mycket.

  Gillar Infoband på FB (Sanna Kaakinen) och har delat tävlingen där!

  Kram Sanna

 2. lisette skriver:

  min son går ofta i sin egen värld och försvinner på ett ögonblick om han hittar något intressant. jag har börjat skriva mitt telefonnummer på hans arm men ibland så glömmer jag bort det. senast var det på sjöbo marknad och då hade vi precis pratat om att man ber om hjälp av någon som jobbar där om man kommer bort. sagt och gjort så sa han åt en kille att han hade kommit bort. jag såg honom hand i hand med killen och skämdes lite över att jag inte hade skrivit upp mitt telefonnummer. hade varit smidigt med några infoband så slipper man tänka på det! vi har haft infoband när vi varit utomlands och då är Loke jätteduktig på att sätta på sig armbandet för han VILL ju inte komma bort ifrån oss. =)

  gillar på fb – lisette bäcksro och delar här:
  http://lis1etavlar.blogspot.se/2013/09/189-familjen-sundberg-infoband.html

  =)

 3. Spacegirl skriver:

  Jag vill vinna därför att detta var en himla smart grej och jag skulle mer än gärna ge min vinst till min kompis och hennes två barn.

  Jag har länkat i min blogg http://spacegirl.blogg.se/tavlingsblogg/2013/september/18-september-vinn-infoband.html

 4. Jag skulle vilja vinna eftersom det verkligen kommer behövas nu när vi har tre killar, två av dem som gärna vandrar iväg själva en liten stund när vi är ute (usch!). Lillebror är bara 2 månader så honom har vi inte samma problem med – än!

  Länkat: http://cattistavlar.vimedbarn.se/18-september-infoband

 5. Heidi Larsson skriver:

  Åh vilken toppengrej! Jag vill att Adam, liksom jag själv, får ”växa upp” på Liseberg. Det är en sån vacker park och skön stämning där, så mycket mer än bara en nöjespark! Så några sådana här band kommer nog behövas genom åren – Jag skulle hemskt gärna vilja testa detta häftiga band! =) Jag har gillat Facebooksidan (Heidi Larsson)

 6. Annica L skriver:

  Skulle kännas mycket bättre när man är ute bland mycket folk att ha ett infoband i fall de kommer bort.

 7. Carola L skriver:

  Jag skulle vilja vinna så jag kan ge varsitt band till barnens kusiner så att de hittar tillbaka om de kommer bort!

  Gillar på FB (Carola Lind) och har länkat: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2013/september/infoband.html

 8. Kim skriver:

  I somras var vi på Liseberg. Sonen som är tre år är snabb som en vessla och totalt orädd. Inne på den stora nya lekplatsen var han plötsligt puts väck. Han åkte rutschkana och innan jag han åka efter hade han redan sprungit iväg. Sen följde 5 superjobbiga minuter då vi letade och ropade utan resultat. MEN på armen satt ett infoband och efter en liten stund ringde det i min mobil då en kvinna såg att han dåg förvirrad ut och frågat efter mamma.

  Infobandet gick dessvärre sönder dagen efter så jag vill gärna vara med och tävla om nya. Nu är det även full fart på lillebror så även han behöver ett.

  Gillar och delar på facebook Kim Falkenströ m

 1. september 11, 2013

  […] HOS JESSICA Share this:TwitterFacebookGillaGilla Laddar… Det här inlägget postades i PÅGÅENDE […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *