Ingen tid för shopping

Resan Gustaf och jag var på till Aalborg var kort men intensiv. Tyvärr allt för kort, men det ger oss en anledning att åka tillbaka dit igen. Det finns så mycket att se och uppleva och vi fick bara en försmak av det goda.

Delikatesser från Aalborg

Shopping fanns det ingen tid för alls, varken i Aalborg eller på flygplatsen. Men jag hade tur och sprang på lokalproducerade varor på några av de ställen vi besökte, så lite kom jag hem med i alla fall.

Shopping på Fårup Sommerland

Fårup Sommerland fanns det lokalproducerat godis från det mycket omtalade och hyllade Karamel Kompagniet. Jag köpte jag hem två olika sorters smörkola, en överdragen med mörk choklad och den andra med ljus choklad, samt Kir Royal-karameller.

Skallerup Seaside Resort blev jag mycket förtjust i det danska rågbrödet som serverades till frukost varje morgon. Jag frågade om jag fick köpa med mig en limpa hem och det var inga problem. Synd bara att jag inte fick plats med mer än en limpa i resväskan! Gjort på surdeg och fullt med nötter, frön och nyttigheter.

Ett stånd längs vägen där man kunde köpa delikatesser

Längs en liten byväg vi körde stannade vi vid ett stånd som sålde olika lokalproducerade marmelader, sylter och pesto. Jag köpte hem tre burkar. En ramlökspesto, en heksepesto (vad nu det kan vara) och en jordgubbs- och vaniljmarmelad.

Morgenmad

Brödet har jag redan huggit in på och självklart bjudit resten av familjen som uppskattade det lika mycket som jag. Mer provsmak blir det framöver!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Vitae Stilo skriver:

    Trots att den var kort fick nu ju med en massa godsaker hem 😉

    Hoppas ni får en härlig midsommar!

    Kram
    Helen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *